Munkevængets Skole

- forskellighed styrker!

Virksomhederssamarbejde

3M Projekt og udstilling

Udstillingen er dele af projekt "Belong" som 3m var en del af for 2 uger siden. Projektet er lavet af "culture shift" og vi var sammen med en 4. klasse fra Sdr. Vang. Vi blev undervist i 4 dage på Nicolaj for børn. Udstillingen kan ses på Biblioteket

Nyhed billede
Projektet handlede om begrebet "to belong to" - hvad skal der til for at vi føler os hjemme et sted, og hvordan kan vi hjælpe andre til også at føle sig hjemme. Et delmål var at eleverne skulle være sammen på kryds og tværs af de to klasser og skabe nye venner.

Omdrejningspunktet for det kreative arbejde var en drømmefest. Vi var på drømmerejse, malede vores drømmefest på pudebetræk individuelt og skulle sammen blive enige om at integrere vores individuelle fester i en stor fest som skulle fremstilles på dynebetræk, som blev til en sengebog. Vi skulle desuden tage stilling på hvilken måde vi var ankommet til festen (til fods, på cykel, ridende på en enhjørning mv) og lave stempler og spor på lange stykker papir. Derefter skulle vi lave nye venner på pap, som vi skulle invitere til festen og få dem til at føle sig velkommen. Det hele sluttede af fredag med en stor fest med band og popcorn om formiddagen, og en picnic for forældre om aftenen med mad og dejlig sang fra Koldings integrationskor.

vh jill